Cine este tânărul care şi-a găsit sfârşitul în Bucegi. A câştigat concursul ”Ninja Warrior” şi era pasionat de un sport extrem de periculos

Cine este tânărul care şi-a găsit sfârşitul în Bucegi. A câştigat concursul
”Ninja Warrior” şi era pasionat de un sport extrem de periculos

George Mariş, sportivul mort în Bucegi FOTO Pro TV

Cel mai bun competitor de la concursul „Ninja Warrior”, difuzat de PRO TV, este tânărul care a murit, miercuri 28 octombrie, într-un accident petrecut în Bucegi. Braşoveanul George Mariş avea 32 de ani.

Şi-a găsit sfârşitul încercând să-şi ia zborul cu o parapantă rapidă de pe vârful Caraiman. Prietenii săi au fost cei care au alertat salvamontiştii că George a căzut într-o prăpastie. Când au ajuns la locul accidentului, tânărul sportive a fost găsit fără suflare.

”A căzut de la o înălţime de câteva sute de metri”, a declarat Claudiu Vasilescu de la Salvamont Buşteni.

Geroge Mariş era un pasionat al sporturilor extreme, cunoscut ca foarte bun alpinist cu abilităţi de mare sportiv. A dovedit asta inclusiv în 2018, când a şi câştigat concursul ”Ninja Warrior”, unde probele extrem de dificile necesitau forţă, atenţie extremă şi stăpânire de sine.

   Geroge Mariş era pasionat în uiltma vreme de speedflying, un sport riscant tocmai pentru că cel care îl practică trebuie să zboare cu parapanta, cu viteză mare şi foarte aproape de crestele munţilor.

Se presupune că în cazul accidentului în care a murit George, acesta a ratat decolarea şi s-a părbuşit în prăpastie.

Pe aceeaşi temă:

Hellios, primul câine din România specializat în salvarea victimelor avalanşelor, a împlinit 8 ani

Un tânăr dispărut în Bucegi în urmă cu peste o lună, găsit mort după ce ploile i-au adus rucsacul într-o vale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările