Cele mai scumpe destinaţii de Revelion din România. 2.000 de euro ca să petreci noaptea dintre ani la poalele muntelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecere de revelion
Petrecere de revelion

Pachetele pentru petrecerea de sfârşit de an în hoteluri din cele mai cunoscute zone turistice de iarnă din România au ajuns la preţuri exorbitante.

 Cele mai luxoase spaţii de cazare din Sinaia, Braşov, Argeş sau Covasna au pentru vacanţa de Revelion tarife care pronesc de la 500 de euro de persoană. Chiar şi în aceste condiţii, Revelionul 2020 este sold out.

Staţiunile de pe Valea Prahovei şi Poiana Braşov rămân şi în acest an cele mai scumpe destinaţii turistice pentru vacanţa de iarnă. Hotelurile de patru şi cinci stele sunt ocupate, chiar dacă preţurile nu sunt deloc mici. În topul celor mai exlcusiviste unităţi de cazare se află Alpin Resort din Poiana Braşov, hotel New Montana din Sinaia, hotel Internaţional din Sinaia, hotel Lux Garden din Azuga, hotel Clermont din Covasna, dar şi Hotel Valea cu Peşti din Argeş. În medie, o familie formată din doi adulţi şi un copil în vârstă de 12 ani va plăti 2000 de euro pentru un pachet de revelion.

Oferta de revelion la Poiana Braşov

Un pachet premium de Revelion, în Alpin Resort Hotel Poiana Braşov costă 995 euro de persoană pentru un sejur de 5 nopţi. În preţ nu intră taxa suplimentară pentru cei mici. Copiii între 2 şi 12 ani plătesc 149 de euro pe pachet, iar cei mai mari de 12 ani plătesc 199 de euro. Pentru un pat suplimentar în cameră se solcitiă un tarif de 125 de euro de persoană, pentru întreg sejurul.Pe lângă cazare şi masă, inclusiv cina specială pentru noaptea dintre ani, turiştii care sunt cazaţi aici au parte de spectacole oferite de artişti în vogă. Sunt invtiaţi, printre alţii, Delia, Connect-R, Ştefan Bănică Jr., Matilda Pascal Cojocăriţa, Azur, dar şi magicieni, comedianţi şi animatori pentru copii.

revelion alpin resort foto alpinresort.ro

Oferta Revelion Sinaia

Hotel New Montana din Sinaia se află în topul celor mai scumpe destinaţii româneşti de Revelion. Tarifele pornesc de la 820 de euro pentru 5 nopţi de cazare în camera single şi ajung până la 1295 de euro în cameră dublă cu balcon. Şi aici copiii între 7 şi 14 ani plătesc un tarif suplimentar de 275 de euro pe sejur.

Imagine indisponibilă

La hotel Internaţional din Sinaia, un pachet de 5 nopţi, incusiv în noaptea de Revelion, preţurile pornesc de la 3482 de lei o cameră single şi ajung la 10.700 de lei pentru un apartament. Pentru copii se solicită tarif suplimentar pentru mesele festive şi kinderparty, care pot ajunge până la 900 de lei pentru un copil cu vârsta între 6 şi 14 ani.

Azuga, în topul destinaţiilor de lux de Revelion

Deşi este o staţiune care nu oferă prea multe posibilităţi de distracţie pentru turiştii care ajung în zonă indiferent de anotimp, în Azuga se află unul dintre cele mai luxoase şi exclusiviste hoteluri din România. Pentru trei nopţi, inclusiv noaptea de Revelion, tarifele pornesc de la 1250 de euro pentru o cameră standard şi ajung la 2115 euro într-un apartament. Un copil plăteşte separat în funcţie de vârstă.

Imagine indisponibilă

Astfel, se solicită încă 205 euro pentru un copil cu vârsta cuprinsă între 7 şi 12 ani, iar de la 12 ani, copii plătesc 350 de euro pentru întreg sejurul. Pentru un pat suplimentar în cameră se achită o taxă de 75 de euro pe sejur.

Oferte de Revelion în Argeş

Complexul turistic ”Valea cu peşti”, situat pe malul lacului Vidraru, este una dintre destinaţiile de lux căutate de turişti pentru petrecerea dintre ani. Şi aici tarifele sunt de top şi pornesc de la 1998 de lei de persoană pentru un sejur de patru nopţi. Astfel, o familie cu doi copii, va plăti pentru a petrece o vacanţă de patru nopţi, inclusiv noaptea de Revelion, 7450 de lei, tariful fiind pentru un apartament.

Imagine indisponibilă

Oferte de Revelion Covasna

Şi hotelurile de patru stele din Covasna oferă turiştilor cu pretenţii pachete de Revelion de top. La Balvanyos resort, preţurile pornesc de la 770 de euro de perosană pentru un sejur de trei nopţi, inclusiv în noaptea dintre ani. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 14 ani, care stau în aceeaşi cameră cu părinţii, se achită o taxă suplimentară de 200 de euro pentru întreg sejurul, iar copiii mai mari de 14 ani plătesc 60 la sută din tariful pachetului.

Tot în Covasna, Hotelul Clermont îşi aşteaptă oaspeţii pentru vacanţa de Revelion cu preţuri care variază între 3280 de lei şi 6150 de lei de persoană pentru un sejur de cinci nopţi, în preţ fiind inclusă şi petrecerea din noaptea dintre ani.

Imagine indisponibilă

Preţurile variază în funcţie de tipul de cameră, cele mai scumpe fiind Single Junior Suite. Pentru copiii mai mari de 12 ani, care stau împreună cu părinţii, se solicită tarife suplimentare care pornesc de la 1680 de lei şi ajung la 2650 de lei, în funcţie de tipul de cameră.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite