Cea mai futuristă pensiune din Prahova, Atra Doftana, în finala premiilor de excelență în turism

Cea mai futuristă pensiune din Prahova, Atra Doftana, în finala premiilor de excelență în turism

Exteriorul pensiunii. Foto www.atradoftana.ro

Zilele acestea, la Bucureşti se desfășoară cea de-a cincea ediţie a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, un eveniment care reuneşte „spuma" industriei turistice româneşti, informează campinaph.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe parcursul a trei zile, au loc seminarii şi conferinţe despre turism, despre cele mai importante schimbări din industria hotelieră, oportunităţi de investiţii în acest domeniu etc.

Evenimentul include şi o gală a premiilor de excelenţă în turism, la care au fost nominalizate şi câteva unităţi prahovene, mai spune sursa citată.

CITIȚI ȘI:

Cel mai avangardist hotel din România a fost construit la Valea Doftanei FOTO

Singura unitate turistică din judeţ, care concurează la două secţiuni, este Atra Valea Doftanei, cel mai avangardist design-hotel destinat turismului corporate din România. Atra a fost nominalizat la categoria „Pensiunea anului", precum şi la categoria „Lansarea hotelieră a anului".

La premiile de excelenţă mai concurează, din Prahova, „Conacul dintre vii" de la Urlaţi şi „Transilvania House" din Breaza (categoria „Pensiunea anului"), „Piatra Şoimului" din Sinaia (la „Hotelul anului în privinţa abordării politicii de mediu"), „Ioana Hotels" Sinaia şi „Lux Garden" Azuga (la „Hotelul anului pentru turismul de agrement").

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările