Ce s-a întâmplat cu profesorul acuzat că a bătut un elev cu scaunul. A fost citat luni dimineaţă la Poliţie pentru audieri

Ce s-a întâmplat cu profesorul acuzat
că a bătut un elev cu scaunul. A fost citat luni dimineaţă la Poliţie pentru
audieri

Profesorul din Ploieşt acuzat că a lovit cu scaunul pe unul dintre elevii săi, chiar în sala de clasă, nu s-a prezentat la Poliţie pentru a fi audiat. Acesta a fost citat pentru luni la ora 10.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marin S. Ar fi trebuit să se prezinte, luni, la ora 10.00, la Secţia 4 de Poliţie din Ploieşti, dar până la această ora (10.45) nu s-a prezentat la audieri. Conform procedurilor, o persoană chemată la poliţie prin citaţie trebuie să justifice absenţa, iar motivul trebuie să fie întemeiat. În caz contrar resepctvia persoană va fi adusă la Poliţie cu mandat.

Surse apropiate de anchetă au precizat că profesorul nu şi-a justificat deocamdată absenţa.

Marin S. are 70 de ani şi este profesor pensionar. Acesta a fost solicitat să înlocuiască profesorul titlular din şcoala ”Ioan Grigorescu” din Ploieşti în perioada în care acesta se află în concediu medical. Marţia trecută, în timpul orei de biologie de la o clasă a VII-a, Marin S. a avut o reacţie violentă, provoat fiind de mai mulţi elevi. Nervos, bărbatul a luat un scaun şi l-a lovit pe unul dintre băieţii care ar fi avut o replică necuviincioasă.

Scena a fost filmată de ceilalţi copii care au asistat la incindent, iar imaginile au ajuns la mama băiatului lovit. Femeia a depus o plângere la Poliţie, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

citeste totul despre: