Ce s-a întâmplat cu copilul ars ai cărui părinţi au făcut un scandal de pomină la spital

Ce s-a întâmplat cu copilul ars ai cărui părinţi au făcut un
scandal de pomină la spital

Copilul ai cărui părinţi au făcut un scandal de pomină în sala de aşteptare a spitalului din oraşul Vălenii de Munte este în stare gravă. Prezintă arsuri de gradele doi şi trei, iar acum este internat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băieţelul în vârstă de un an nu a fost tratat la Spitalul din Vălenii de Munte unde a fost dus iniţial de către părinţii săi. După scandalul făcut de tată la Centrul de Primiri Urgenţe, copilul a fost preluat de o Ambulanţă şi transferat la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti şi de aici la Bucureşti.

Băieţelul se pare că ar fi căzut într-un vas în care se afla lichid fierbinte şi prezenta arsuri pe 25 la sută din suprafaţa corporală, inclusiv în zona feţei şi a ochilor.

Rănile sunt de gradele doi şi trei, iar rănile sunt profunde, conform unor surse medicale.

Părinţii săi au fost deja amendaţi de către poliţişti pentru distrugerile provocate în sala de aşteptare de la Spitalul din Vălenii de Munte. Oamenii şi-au ieşit din minţi atunci când au văzut că medicii din Văleni nu îi acordă îngrijiri medicale copilului care plângea de durere.

Nervos, tatăl a luat o targă pe care a împins-o de mai multe ori în uşile liftului, a înjurat persoanlul şi a ameninţat cadrele medicale.

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările