Ce a cerut judecătorilor mama fetiţei violate de către tatăl ei. Bărbatul este arestat preventiv pentru 30 de zile

Ce a cerut judecătorilor mama fetiţei violate de către tatăl ei. Bărbatul este arestat preventiv pentru 30 de zile

Lucian Oancea, bărbatul din Câmpina, arestat preventiv pentru tentativă de viol şi rele tratamente aplicate minorului, a fost evacuate din locuinţă pe o durată de şase luni printr-o decizie a instanţei. Bărbatul a fost arestat preventiv luni pentru că a vrut să-şi violeze fetiţa în vârstă de opt ani.

Judecătoria Câmpina a decis marţi să admită solicitarea ordinului de protecţie solicitat instanţei de mama copilei. Astfel, Lucian Oancea a fost evacuat din din locuinţa situată în Municipiul Câmpina şi a fost  obligat să păstreze o distanţă minimă obligatorie de 100 de metri faţă de fetiţa lui. În plus instanţa a  interzis bărbatului  orice contact, inclusiv telefonic sau prin corespondenţă, cu minora. Decizia Judecătoriei Câmpina este valabilă doar şase luni.

În prezent, Lucian Oancea se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Prahova. A fost arestat luni tot printr-o decizie a Judecătoriei Câmpina.

Lucian Oancea este acuzat că a încercat să-şi violeze fetiţa în vârstă de opt ani. Fapta s-ar fi întâmplat în seara de sâmbătă, 17 noiembrie. Mama copilei a observat un comportament aparte al fetiţei care a acceptat în cele din urmă să povestească prin ce a trecut.

Decizia de arestare preventivă este executorie, dar nu definitivă, astfel că Lucian Oancea poate să atace soliţia la Tribunalul Prahova, care îl poate lăsa în libertate.

Acesta este, probabil, şi motivul pentru care mama copilei a cerut ordinul de protecţie.

citeste totul despre: