Bogdan Toader este noul preşedinte al PSD Prahova

Bogdan Toader este noul preşedinte al PSD Prahova

Bogdan Toader, noul preşedinte al PSD Prahova. FOTO Adevărul Ploieşti

Bogdan Toader a fost ales vineri în unanimitate preşedintele al organizaţiei prahovene a PSD Prahova. La conferinţa de alegeri a conducerii PSD Prahova a participar şi liderul social-democrat Liviu Dragnea

Ştiri pe aceeaşi temă

După zile întregi de frământări în interiorul PSD Prahova, social-democraţii au ales noul preşedinte al organizaţiei, pe Bogdan Toader, de altfel singurul candidat înscris în cursă.

La conferinţa de alegeri a conducerii PSD Prahova a participar şi liderul social-democrat Liviu Dragnea care a prefaţat rezultatul alegerilor, spunând, chiar înainte de demararea procesului electiv, că are „convingerea că, după această conferinţă, situaţia la Prahova va fi bună, foarte bună. Se vor pune bazele reconstrucţiei sănătoase a acestei organizaţii“.

Bogdan Toader este vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

PSD Prahova a fost condusă până la începutul anului 2014 de Mircea Cosma, preşedintele suspendat al CJ Prahova. Acesta s-a autosuspendat din funcţia de partid după începerea urmăririi penale pe numele său pentru infracţiuni de corupţie. Cosma a revenit în funcţie în care a revenit, pentru o zi, în iulie 2015, încercarea fiind stopată de la centru. PSD Prahova a avut în tot acest timp ca preşedinte interimar pe Daniel Savu.

Surprinzător, senatorul Savu nu şi-a mai depus candidatura la şefia PSD Prahova, astfel că alegerea lui Bogdan Toader a fost o simplă formalitate.

Mai puteţi citi

Aleşii penali. Mircea Cosma, preşedintele suspedat al CJ Prahova, anchetat în două dosare de corupţie

“Baronul” Prahovei, Mircea Cosma. Preşedintele CJ a trasformat judeţul în afacere de familie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările