„Bine aţi venit în judeţul lui Portocală”, aşa sunt întâmpinaţi şoferii care ajung în Prahova. Poliţia îl caută pe cel care a montat bannerul ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banner montat în Prahova
Banner montat în Prahova

Un banner de mari dimensiuni pe care a fost imprimat un mesaj cu referire la recentul scandal legat de procurorii anticorupţie din Ploieşti a fost amplasat pe o pasarelă pietonală de pe DN1, la intrare în Ploieşti. Poliţia face verificări pentru a da de urma celui care a montat panoul.

Mesajul, scris incorect gramatical, aminteşte de activitatea controversată a procurorilor DNA din Ploieşti şi este ca un fel de urare de bun venit pentru şoferii care intră în judeţul Prahova.

”Bine aţi venit în judeţul lui Portocală. Aici se fabricau zeci dosare cu probe false!” este textul imprimat pe panoul amplasat deasupra DN1.

Potrivit Biroului de Presă al IJP Prahova, bannerul urmează să fie dat jos de pe pasarelă de către reprezentanţii Companiei de Drumuri, la solicitarea Poliţiei pentru că cei care l-au montat acolo nu aveau autorizaţie în acest sens. Conform legii amplasarea mijloacelor de publicitate fara aviz pentru publicitatea temporara este o contravenţie şi se sancionează cu amendă.

Poliţia Prahova face verificări pentru identificarea şi amendarea celui care a montat panoul pe pasarela de la Bărăcăneşti.

Dacă apreciezi acest articol, te aşteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite