Bărbatul care şi-a omorât viitoarea soţie pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale a fost trimis în judecată

Bărbatul care şi-a omorât viitoarea soţie pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale a fost trimis în judecată

Criminalul este recidivist şi tocmai se întorsese acasă din închisoare

Marius Ionuţ Drăgoi (23 de ani), bărbatul din comuna prahovenă Râfov, acuzat că şi-a ucis prietena pentru că nu a vrut să întreţină relaţii sexuale, a fost trimis în judecată. Drăgoi este judecat pentru omor.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au finalizat ancheta în cazul crimei care s-a petrecut pe 19 mai în comuna prahoveană Râfov. Atunci, cadavrul unei tinere, în vârstă de 19 ani, a fost descoperit într-o pădure din comună. Era dezbrăcat de la brâu în jos, iar în zona pubiană şi la gât avea mai multe răni.

Principalul suspect al crimei a fost identificat imediat de către poliţişti. Marius Ionuţ Drăgoi avusese o relaţie cu tânăra, dar pentru că cei doi nu s-au înţeles, au decis să se separe. După o perioada, s-au întâlnit pe o stradă din comună, iar fata s-a urcat cu forţa în câruţă, hotârâtă să meargă la casa bărbatului. Pe drum, Drăgoi a vurt să întreţină relaţii sexuale cu femeia, doar că aceasta a ripostat şi a început să ţipe. Bărbatul a bătut-o, a violat-o pentru ca în cele din urmă, pentru că aceasta se zbătea, a înjunghiat-o de mai multe ori cu un briceag. 

Tânărul din comuna Râfov nu este la prima faptă comisă cu violenţă. El a mai fost condamnat, în mai 2017, de către Judecătoria Ploieşti la închisoare cu executare. A primit o pedeapsă de un an şi cinci luni pentru ameninţare şi tâlhărie. Conform sentinţei, Drăgoi a fost obligat să plătească daune morale în valoare de 10.000 de lei uneia dintre victimele sale.

După doar nouă luni, bărbatul a fost liberat condiţionat din închisoare, printr-o decizie a aceleiaşi instanţe de judecată care l-a şi condamnat la închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: