Bărbat din Câmpina, reţinut pentru trafic de minori. O elevă de 17 ani, victimă a proxenetului

Bărbat din Câmpina, reţinut pentru trafic de minori. O elevă de 17 ani, victimă a proxenetului

O elevă de 17 ani a fost victima proxenetului. FOTO Shutterstock

Bogdan Lăcătuş, zis Hans, un bărbat de 25 de ani din Câmpina, a fost reţinut marţi pentru 24 de ore pentru trafic de minori în formă continuată. Proxenetul a obligat o elevă de liceu să întreţină raporturi sexuale contra cost cu mai mulţi bărbaţi, în Sinaia şi Azuga

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii  DIICOT Ploieşti şi cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate îl urmăresc pe Bogdan Lăcătuş încă din luna aprilie, însă acesta s-a sustras în repetate rânduri cercetărilor.

Pe 26 iunie, procurorii DIICOT au emis pe numele său un mandat de aducere, iar în baza acestuia, organele de poliţie au reuşit să-l prindă pe inculpat în data de 14 iulie, acesta fiind condus la sediul DIICOT în aceeaşi zi la ora 22.00.

Pe 15 iulie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de minori în formă continuată.

Din probatoriul administrat în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii octombrie 2013, inculpatul Lăcătuş Bogdan a recrutat o pe minoră în vârstă de 17 ani, elevă la liceu, şi a determinat-o, în repetate rânduri, să întreţină raporturi sexuale contra cost cu diferite persoane pe raza localităţilor Sinaia şi Azuga, judeţul Prahova, sumele de bani obţinute fiind folosite în interes propriu de către acesta.

În luna octombrie minora a fost determinată să întreţină raporturi sexuale succesive cu trei bărbaţi, prestaţie pentru care clienţii au plătit traficantului suma de 350 de lei.

Procurorii DIICOT – ST Ploieşti au solicitat marţi Tribunalului Prahova arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.
       
Mai puteţi citi

Om de afaceri dat exemplu de bune practici în accesarea fondurilor europene, cercetat pentru proxenetism

Prostituate pentru marinarii străini de pe navele din Portul Constanţa

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările