Bărbat de 39 de ani găsit mort în apele râului Bucovel. Omul a căzut de pe un pod. În Prahova rămâne valabil un Cod Portocaliu de inundaţii

Bărbat de 39 de ani găsit mort în apele râului Bucovel. Omul a
căzut de pe un pod. În Prahova rămâne valabil un Cod Portocaliu de inundaţii

Trupul bărbatul a fost găsit de pompieri. FOTOArhivă.

Bărbatul de 39 de ani, din localitatea Bucov, judeţul Prahova, dispărut de duminică după-amiază, a fost găsit mort de către militarii ISU la aproximativ 300 de metri de locul în care acesta a fost luat de ape, scrie Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

În momentul în care a alunecat de pe pod în apele pârâului, bărbatul era însoţit de copilul său, în vârstă de cinci ani, care a mers şi a anunţat incidentul santinelei de la postul de pază al unei unităţi militare din apropiere. Acesta a dat alarma, dar din păcate bărbatul nu a putut fi salva fiind luat de viitură.

Bărbatul a fost căutat duminică după-amiază timp de câteva ore, însă pompierii au renunţat la căutări după lăsarea întunericului. Luni dimineaţă militarii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au reluat căutările cu o barcă pneumatică şi au reuşit să găsească trupul neînsufleţit al bărbatului la aproximativ 300 de metri de locul în care acesta a fost luat de ape, mai scrie Mediafax.

În Prahova nu s-au înregistrat încă inundaţii, dar autorităţile evacuează parţial apa acumulată în barajul de la Paltinu. În urma ploilor torenţiale din ultimele zile gradul de umplere a barajului s-a apropiat de limita maximă. În zonă se află militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pregătiţi să intervină dacă va fi necesar. Codul Roşu de inundaţii a fost ridicat în Prahova, dar a fost înlocuit cu unul Portocaliu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: