Cheloo de la Paraziţii, pus sub control judiciar pentru trafic de droguri de risc

Cheloo de la Paraziţii, pus sub control judiciar pentru trafic de droguri de risc

Cheloo a fost audiat la DIICOT Ploieşti FOTO Adevărul Ploieşti

Aproximativ 90 de persoane au fost audiate miercuri la DIICOT Ploieşti într-un dosar de consum şi trafic de droguri. Printre suspecţi se numără şi Cheloo de la Paraziţii, acesta fiind pus sub control judiciar

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 

Cătălin Ştefan, alias Cheloo de la Paraziţii, a fost pus sub control judiciar pentru trafic de droguri de risc, de procurorii DIICOT Ploieşti, după audieri record care s-au desfăşurat miercuri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Ploieşti.

Acesta a ajuns la Ploieşti în jurul orei 12.45, iar pe tot parcursul zilei, aproximativ 90 de persoane, consumatori de cannabis în marea lor majoritate, dar şi traficanţi, au fost audiate.

Opt persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc în acest dosar, iar alte şase au fost puse sub control judiciar. La percheziţiile de miercuri au fost descoperite la locuinţele suspecţilor cannabis, ustensile de consum şi de ambalare. 

UPDATE ORA 15.10

Poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Ploieşti şi procurori DIICOT Ploieşti au efectuat miercuri, potrivit unui comunicat oficial în acest dosar, 10 percheziţii la domiciliile unor persone bănuite că ar face parte dintr-o grupare infracţională specializată în trafic şi consum de droguri de risc (cannabis). Percheziţiile au avut loc în municipiul Bucureşti şi în judeţele Prahova şi Ialomiţa.

Gruparea, formată din 8 membri, procura drogurile de la dealeri din Bucureşti, după care le comercializa sau le oferea gratuit în oraşul Breaza şi în localităţile limitrofe. 

Poliţiştii au descoperit la percheziţii diverse cantităţi de materie vegetală cu aspect de cannabis, seminţe de cannabis, precum şi ustensile pentru consum, ambalare şi distribuire de drogurilor.

Cercetările se fac pentru infracţiuni de trafic şi consum de droguri de risc.

Cheloo de la Paraziţii, audiat şi el în acest dosar, este la sediul DIICOT Ploieşti de la ora 12.45.

UPDATE ORA 14.00

În urmă cu două ore, Chello a postat pe contul său de pe o reţea de socializare un mesaj scurt: „Am comis-o din nou!“, la care a ataşat clipul video al melodiei cu acelaşi nume al trupei Paraziţii. 

Mai mulţi fani îl întreabă pe cântăreţ dacă sunt adevărate ştirile privind ridicarea sa şi acuzaţiile de trafic şi consum de droguri, însă Chello nu a răspuns. 

UPDATE ORA 12.45

Cătălin Ştefan, alias Cheloo de la Paraziţii, a ajuns la DIICOT Ploieşti în jurul orei 12.45. Întrebat dacă are ceva să-şi reproşeze, acesta a spus „Multe!“.

Abordat de jurnalişti, cântăreţul a mai spus, ironic, că se simte „ca un lup între oi“. 

Cheloo va fi audiat de procurori într-un dosar de trafic şi consum de droguri după ce, la locuinţa sa din Breaza, au fost găsite câteva grame de cannabis.  

ORA 10.30

90 de persoane, 80 de consumatori şi 10 traficanţi, sunt aşteptate miercuri la DIICOT Ploieşti pentru audieri într-un dosar de trafic şi consum de droguri. Procurorii DIICOT desfăşoară 10 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în Prahova. 

90 de persoane sunt aşteptate la audieri la DIICOT Ploieşti

Printre persoanele care vor fi audiate s-ar număra şi Cătălin Ştefan (Chello) membru al trupei Paraziţii.

Potrivit unor surse judiciare, la casa de vacanţă a lui Cheloo din oraşul Breaza au fost găsite câteva grame de cannabis.

Cheloo a pus bazele trupei Paraziţii

Cheloo este unul dintre cei mai vechi cântăreţi de muzică hip-hop din România, el punând bazele trupei Paraziţii în martie 1994. Cheloo mărturisea la începutul carierei sale că dacă nu ar fi cântat hip-hop, atunci ar fi ales punkul.

În 2003, Cheloo şi-a lansat primul album solo, „Sindromul Tourette”, iar în 2006 şi-a lansat al doilea album solo, „Fabricant de gunoi“, iar în 2011, cel de-al treilea, „Cel care urăşte“.

Chiar dacă este cunoscut pentru limbajul dur pe care îl foloseşte, artistul spune că nu încearcă să influenţeze negativ tinerii care îi ascultă creaţiile, ci încearcă să transmită trăiri în forma lor brută.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările