Aproximativ o sută de persoane au protestat, joi, la Ploieşti împotriva amnistiei şi graţierii. Mesajul ploieştenilor către guvernanţii penali: „Să vă fie frică, ţara se ridică!”

Aproximativ o
sută de persoane au protestat, joi, la Ploieşti împotriva amnistiei şi
graţierii. Mesajul ploieştenilor către guvernanţii penali: „Să vă fie frică,
ţara se ridică!”

Ploieştenii au protestat împotriva graţierii şi amnistiei        FOTO: Diana Frîncu

Aproape o sută de persoane, au protestat, joi, în Ploieşti în piaţeta din faţa Palatului Administrativ. Mulţi dintre protestatari au venit în centrul oraşului împreună cu copiii lor, pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de intenţia guvernanţilor de a modifica prevederile Condului Penal în favoarea politicienilor corupţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă au fost puţini cei care au răspuns apelului lansat pe facebook de organizatorul acestui eveniment, Octav Preda, liderul galeriei Petrolul, protestatarii au fost extrem de gălăgioşi. Au înrfuntat frigul timp de aproape două ore şi au strigat slogane împotriva parlamentarilor.

„Parlament penal, marş la Tirbunal! „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!”,” Nu amnistiei şi graţierii” , "Să vă fie fircă, ţara se ridică! " au fost mesajele transmise de ploieştenii corupţilor din Parlament.

Cei mai mulţi au declarat că s-au săturat ca politicienii să facă legi care să-i favorizeze doar pe ei şi să uite, imediat după ce s-au văzut în funcţii, de cei care i-au votat. 

Ploeștenii au înfruntat frigul și au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva legii amnistiei    FOTO: Diana Frîncu

Imagini din aceeasi galerie
  • Ploeștenii au înfruntat frigul și au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva legii amnistiei    FOTO: Diana Frîncu
  • Ploieștenii au rezistat în frig două ore pentru a-și arăta nemulțumirea împotriva modificărilor Codului Penal    FOTO: Diana Frîncu
  • În democrație, hoții, la pușcărie, mesajul ploieștenilor pentru guvernanții penali   FOTO: Diana Frîncu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările