Anchetă pentru moarte suspectă în Prahova. O fetiţă de 7 ani şi-a pierdut viaţa la locul de joacă al unui restaurant din Ploieşti

Anchetă
pentru moarte suspectă în Prahova. O fetiţă de 7 ani şi-a pierdut viaţa la
locul de joacă al unui restaurant din Ploieşti

Medicii legişti vor stabili, în urma necropsiei, cauza decesului  FOTO Arhivă Adevărul

Anchetă pentru moarte suspectă, în Prahova, după ce o fetiţă în vârstă de 7 ani a murit în condiţii neelucidate la locul de joacă al unui celebru restaurant din Ploieşti.

UPDATE 13.40: Inspectorii de la OPC au fost în control la restaurantul Da Vinci pentru a verifica locul de joacă unde fetiţa de şapte ani şi-a pierdut viaţa şi au solicitat documentele de la proprietarul localului. OPC urmează să stabilească dacă reprezentanţii restaurantului au respectat normele specifice şi dacă se utilizau echipamente care aveau nevoie de autorizaţie ISCIR. 

Pe de altă parte, necropsia cadavrului copilului care ar fi trebuit efectuată în cursul zilei de luni, a fost amânată, susţin anumite surse, la solicitarea familiei care a cerut prezenţa în sală a unui expert în medicină legală din alt judeţ.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă noapte, când fetiţa se afla împreună cu părinţii la restaurantul Da Vinci. Copilul a fost lăsat la locul de joacă, amenajat în interiorul localului, sub supravegherea unui angajat al restaurantului.

Martorii povestesc că fetiţa, împreună cu alţi copii s-a jucat “De-a v-aţi ascunselea” , iar la finalul jocului nu a mai ieşit din locul în care se pitise. După îndelungi căutări, a fost găsită în stare de inconştienţă în spatele unei canapele.

A fost solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanţă care au constatat că fetiţa se afla în stop cardiorespirator. A fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului de Pediatrie unde a şi decedat duminică dimineaţă.

Cauza morţii este deocamdată incertă şi se va afla abia după ce medicii de la Serviciul de Medicină Legală vor efectua necropsia. Tot ce se ştie acum este că pe trupul copilei nu au fost găsite urme de violenţă sau alte răni care să-I fi pus în pericol viaţa.

În cauză Poliţia Prahova a declanşat o anchetă penală pentru moarte suspectă, iar, în paralel, la restaurantul unde a avut loc tragedia ITM şi OPC fac verificări.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările