Amicalul dintre Petrolul şi Ludogorets a fost suspendat din cauza violenţelor de pe teren şi de la vestiare

Amicalul dintre Petrolul şi Ludogorets a fost suspendat din cauza violenţelor de pe teren şi de la vestiare

Meciul s-a oprit defivitiv după minutul 43. FOTO fcpetrolul.ro

Meciul amical dintre Ludogorets Razgrad şi FC Petrolul Ploieşti s-a întrerupt în minutul 43 din cauza violenţelor de pe teren, continuate la vestiar, iar petroliştii au decis să nu mai continue confruntarea.

Meciul amical dintre Ludogorets Razgrad şi FC Petrolul Ploieşti, program vineri după-amiază la Razgrad, s-a întrerupt în minutul 43 când, după un fault comis de Camara asupra lui Moţi, s-a produs un meleu în care au fost implicaţi jucătorii celor două echipe.

Potrivit unei informări venite din partea clubului Petrolul, arbitrul întâlnirii i-a eliminat pe Moţi, de la gazde, pe Camara şi pe Priso, de la ploieşteni, iar lucrurile păreau să se liniştească. Doar că, în momentul în care jucătorii au ajuns la vestiare, agresiunile gazdelor au continuat.

Drept urmare, petroliştii s-au retras la cabine şi au decis să nu mai iasă pe teren pentru continuare confruntării, plecând la scurt timp către casă.

Mai puteţi citi

Petrolul, amical cu campioana Bulgariei, Ludogorets

VIDEO Magazin oficial Petrolul Ploieşti la stadionul „Ilie Oană”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările