Alexandru Rusu, bărbatul acuzat că şi-a ucis viitoarea soţie cu 34 de lovituri de cuţit, şi-a recunoscut faptele

Alexandru Rusu,
bărbatul acuzat că şi-a ucis viitoarea soţie cu 34 de lovituri de cuţit, şi-a
recunoscut faptele

Principalul suspect al crimei din Ploieşti s-a predat poliţiei    FOTO:Diana Frîncu

Alexandru Rusu (30 de ani), bărbatul din Bucureşti, acuzat că a ucis-o cu 34 de lovituri de cuţit pe femeia cu care trebuia să se căsătoreacă în această vară, şi-a recunoscut faptele în faţa procurorilor. Acesta a fost reţinut, marţi seară, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri urmează să fie prezentat instaneţi cu propunere de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta riscă până la 30 de ani de închisoare, dacă judecătorii vor considera că Alexandru este vinovat de omor calificat.

Tânărul s-a predat, marţi, autorităţilor din Bucureşti, iar imediat după a fost adus la Ploieşti, sub escortă, pentru a fi audiat.

Crima de care este acuzat Alexandru Rusu s-a petrecut luni dimineaţă. Victima, o femeie de 36 de ani, mama a doi băieţi minori, a fost omorâtă chiar sub privirile unuia dintre copiii săi, dar şi de faţa cu una dintre prietenele sale, martor acum în dosar.

Fapta s-a petrecut pe fondul consumului de alcool şi, posibil de droguri, susţin surse apropiate anchetei. De altfel, principalul suspect este un cunoscut consumator de substanţe interzise, în trecut fiind chiar condamnat pentru trafic de droguri.

Victimă colaterală a scandalului dintre cei doi concubini a căzut şi David, băiatul cel mare al victimei, care a sărit să-şi apere mama. Copilul a fost rănit la umăr cu acelaşi cuţit cu care a fost ucisă şi femeia. Băiatul a fost externat, marţi, din spital şi tot în aceeaşi zi a fost audiat, fiind considerat principalul martor al cazului.

Tot în acelaşi dosar au fost audiate alte două persoane, o minoră în vârstă de 16 ani şi o altă tânără de 19 ani. Acestea au fost invitate, duminică, de victimă la o petrecere care a avut loc în apartamentul din Ploieşti unde a avut loc crima.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: