Alertă privind prezenţa unui urs în zona dintre Mănăstirea Sinaia şi Castelul Peleş. Populaţia, avertizată să evite zona

Alertă privind prezenţa unui urs în zona dintre Mănăstirea Sinaia şi Castelul Peleş. Populaţia, avertizată să evite zona

FOTO NEWS.RO

Autorităţile din Prahova au emis, vineri seară, un mesaj de avertizare privind prezenţa unui urs în zona dintre Mănăstirea Sinaia şi Castelul Peleş. Populaţia a fost anunţată prin sistemul Ro-Alert să evite zona respectivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au anunţat, vineri seară, că a fost transmis un mesaj prin sistemul Ro-Alert, în zona Sinaia.
 
"Atenţie urs în zona dintre Mănăstirea Sinaia şi Castelul Peleş. Evitaţi zona!", se arată în mesaj.
 
Aceasta este a treia alertă din cursul zilei de vineri prin care este semnalată prezenţa unui urs în zona unei localiăţi.
 
Vineri dimineaţă, prin apel la 112, a fost anunţată prezenţa unui urs în comuna Păuleni Ciuc, din judeţul Harghita. Şi în acest caz a fost trimis mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert.
 
Ulterior, ISU Vâlcea a emis un mesaj de avertizare prin Ro-Alert întrucât în zona Mănăstirii Turnu a fost semnalată prezenţa unui urs, fiind alertată populaţia pe o rază de cinci mii de metri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: