FOTO Mii de ploieşteni au venit la inaugurarea AFI Palace Ploieşti. Noul mall aduce în oraş peste 100 de branduri

FOTO Mii de ploieşteni au venit la inaugurarea AFI Palace Ploieşti. Noul mall aduce în oraş peste 100 de branduri

Mii de ploieşteni au venit la AFI Palace Ploieşti în ziua inaugurării. FOTO Dana Mihai

AFI Palace, cel mai nou mall din Ploieşti, şi-a deschis oficial uşile pe 3 octombrie, după o investiţie de peste 50 de milioane de euro şi la doar 16 luni de la demararea lucrărilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul comercial oferă locuitorilor din Ploieşti şi celor din împrejurimi peste 100 de branduri naţionale şi internaţionale şi peste 7.000 mp de spaţiu de divertisment.

Proiectul, dezvoltat de AFI Europe, are o suprafaţă de 56.000 mp, din care o suprafaţă totală închiriabilă (GLA) de 33.000 mp, disponibilă pe două nivele. Parterul este rezervat serviciilor şi activităţilor de zi cu zi, în timp ce etajul este dedicat modei. Activităţile de divertisment sunt localizate pe ambele etaje ale centrului comercial.

Mall-ul, creat de casa de arhitectură M. Tzur, are 2 intrări principale conectate printr-un culoar central, oferindu-le astfel vizitatorilor o orientare uşoară şi familiară. Acest lucru, alături de un acoperiş transparent cu vedere la cer şi coridoare largi fără coloane care să blocheze vederea, creează o atmosferă potrivită şi primitoare pentru vizitatori.

„Când am luat decizia de a construi AFI Palace Ploiesti, am studiat mai întâi nevoile şi dorinţele locuitorilor din Ploieşti. Am aflat că există o cerere foarte mare ca cele mai bune branduri de fashion naţionale şi internaţionale să fie prezente în centrul Ploieştiului. Având acest lucru în vedere şi pentru a crea o experinţă la cumpărături completă şi atractivă, am dezvoltat în centrul oraşului acest mall modern ce oferă vizitatorilor mix-ul corect de fashion, servicii, divertisment şi restaurante”, a declarat  David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Centrul comercial are ca ancoră un hypermarket modern CORA, care ocupă 13.000 mp.
AFI Palace Ploieşti este închiriat în proporţie de aproape 100% de branduri de fashion precum Koton, H&M, Reserved, Musette, TimeOut, Collins, Nike, Aldo, Otter, Lee Cooper, Il Passo, Jolidon, Massini, Motivi, Jack and Jones, Braiconf, Kenvelo, Cropp Town, Leonardo, House, Carpisa şi multe altele. În plus, cumpărătorii se bucură de oferta multor retaileri precum Intersport, Flanco, EMag, Smyk, Douglas, Sabon, librăria Cărtureşti, DM, Animax, Kitchen Shop, toţi operatorii de telefonie mobilă şi nu numai.

Zona de restaurante oferă o gamă largă de opţiuni internaţionale inclusiv KFC, McDonald’s, Brioche Doree, restaurantul libanez El-Bacha, bucătaria italiană prin Pizza Dominium şi Pizza Bonita, mâncarea vietnameză prin Thang Long, restaurantul grecesc Spartan, Food of  Persia şi altele.

Pentru partea de divertisment şi petrecere a timpului liber, AFI Europe a optat pentru acelaşi concept implementat şi în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, ceea ce a însemnat punerea la dispoziţia vizitatorilor a unei game largi de variante de distracţie şi petrecere a timpului liber din care pot alege. Aceste opţiuni, disponibile în mai multe părţi ale mall-ului, includ complexul Cinema City dotat cu 6 ecrane, un patinoar interior de 500 mp ce va fi funcţional tot timpul anului, un casino MaxBet, un loc de joacă pentru copii în interiorul mall-ului, arenă pentru patinaj (patine sau role), Cinema XD (cinema virtual 6D), o zonă cu console Play Station şi o selecţie variată de jocuri electronice.

Vizitatorii mallului au la dipoziţie 1.000 de locuri de parcare, dintre care 300 sunt localizate în parcarea subterană.

Foto

AFI Palace Ploieşti a creat direct peste 1.000 de locuri de muncă pentru forţa de muncă din Ploieşti şi alte câteva sute de posturi auxiliare pentru furnizorii şi distribuitorii mallului.

Proiectul a fost finanţat de Raiffeisen Bank International AG (RBI), ce a asigurat un împrumut de peste 30 de milioane de euro. Construcţia proiectului a fost executată de contractorul Danya Cebus Rom.

AFI Europe operează în România din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează AFI Palace Cotroceni, cel mai mare şi de success mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est şi din Europa de Sud-Est. Proiectul se întinde pe o suprafaţă închiriabilă de peste 80.000 mp şi oferă vizitatorilor o vastă zonă de divertisment cu multiple opţiuni pentru petrecerea timpului liber şi peste 300 de magazine de branduri locale şi internaţionale, vizitate de 52.000 de clienţi pe zi.

Vă mai recomandăm

Mall-ul AFI Palace Ploieşti se deschide pe 3 octombrie. Concerte Alex Velea, Voltaj, Connect-R şi multe surprize la inaugurare

Două trasee experimentale spre noul mall din Ploieşti, Afi Palace

Noul mall AFI Palace Ploieşti modifică ruta şi staţiile traseelor 40 şi 40 barat
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

AFI Palace Ploiești s-a deschis pe 3 octombrie, la ieșirea din Ploiești către Buzău. FOTO Dana Mihai

Imagini din aceeasi galerie
  • AFI Palace Ploiești s-a deschis pe 3 octombrie, la ieșirea din Ploiești către Buzău. FOTO Dana Mihai
  • Inaugurarea a aglomerat traficul din zonă. FOTO Dana Mihai
  • Ploieștenii au venit la mall încă dinainte de deschidere, programată pentru ora 14.00, în cazul majorității magazinelor. FOTO Dana Mihai
  • Mall-ul AFI Ploiești înseamnă o investiție de peste 50 de milioane de euro. FOTO Dana Mihai
  • Mall-ul este structurat pe două etaje. FOTO Dana Mihai
  • 100 de branduri națționale și internaționale sunt prezente la AFI Ploiești. FOTO Dana Mihai
  • Mii de oameni au fost curioși să vadă noul mall din Ploiești. FOTO Dana Mihai
  • Ancora mall-ului AFI Ploiești este magazinul CORA. FOTO Dana Mihai
  • Urmează patru zile de distracție și surprize pentru ploieșteni. FOTO Dana Mihai
Distribuie imaginea
citeste totul despre: