Afacere macabră în Prahova. Cum au făcut trei tineri bani de buzunar intrând noaptea în cimitire

Afacere macabră
în Prahova. Cum au făcut trei tineri bani de buzunar intrând noaptea în
cimitire

Cruci din marmură FOTO Arhivă

Trei tineri din Prahova au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de profanare de morminte. Cei trei intrau noaptea în cimitire şi furau cruci din marmură pe care le vindeau sub preţul pieţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Hoţii au început să fure cruci din marmură încă din luna septembrie a anului trecut. Iniţial se ştia că au luat două monumente funerare din cimitirul de la Sinaia, dar pe parcursul anchetei, poliţiştii au mai descoperit alte trei cruci furate, două din cimitirul Breaza şi una din comuna Şotrile. Prejudiciul a fost estimat la câteva mii de lei.

Cei trei hoţi au fost prinşi, miercuri 29 ianuarie, de către poliţiştii din Breaza. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi 30 ianuarie vor fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, tinerii ştergeau cu flexul numele scrise pe cruci, reuşind astfel că le vândă sub preţul pieţei unor cumpărători amatori de astfel de obiecte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: