Adrenalină şi distracţie pe Valea Prahovei: parc de aventură la Castelul Cantacuzino din Buşteni

Adrenalină şi distracţie pe Valea Prahovei: parc de aventură la
Castelul Cantacuzino din Buşteni

Parcul de aventură are o suprafaţă de 1,5 hectare FOTO Facebook / Castelul Cantacuzino

20 de ateliere pentru adulţi şi copii, aproximativ un kilometru de tiroliană şi multe alte activităţi potrivite pentru familii îi aşteaptă pe turiştii care ajung pe Valea Prahovei, începând cu 28 mai, la Castelul Cantacuzino din Buşteni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un parc de aventură cu o suprafaţă de 1,5 hectare va fi deschis, începând cu data de 28 mai, pe domeniul Cantacuzino din Buşteni. Tiroliana va fi una dintre atracţiile parcului şi va avea o dificultate medie şi nicio limită de greutate.

De asemenea, parcul de aventuri îi provoacă pe turişti să încerce multe alte atracţii potrivite pentru copii, familii şi adulţi, cum ar fi tir cu arcul şi sesiuni cu arme airsoft.

„Din momentul în care am deschis Castelul Cantacuzino pentru public, ne-am propus să dezvoltăm o serie de activităţi şi atracţii pentru vizitatorii noştri astfel încât ei să aibă mai multe oportunităţi pentru recreere şi, de ce nu, pentru distracţie. De aceea, am proiectat un parc de aventură în curtea castelului, un parc care să se potrivească, de asemenea, cu peisajul de munte“, spune despre proiect Kurt Neuschitzer, CEO al Zamora Estate.

Principiul de bază al parcului este siguranţa turiştilor, administratorii punând astfel accentul pe calitatea echipamentului crearea unei echipe experimentate, fiecare membru al acesteia având cunoştinţe solide în domeniu. 

Din echipă face parte Sonia Drăgan, campion mondial la freestyle schi, dar şi patru salvamontişti experimentaţi.

Preţurile pentru Adventure@theCastlePark încep de la 20 de lei şi ajung până la 30 de lei. 

Parcul de aventură se adresează în special familiilor FOTO Facebook

Castelul Cantacuzino din Buşteni a fost construit între anii 1901 şi 1911 de prinţul Gheorghe Grigore Cantacuzino. A fost deschis pentru public în 2010 şi a găzduit unele dintre cele mai interesante expoziţii din România: Salvador Dali, Pablo Picasso, Marc Chagall, iar din luna iulie va fi expoziţia Vincent van Gogh.

Vă mai recomandăm

Noaptea Muzeelor în Prahova. Maraton de evenimente şi intrare gratuită, sâmbătă, în muzeele din Ploieşti şi din judeţ

Popasuri pe Drumul Vinului: cum iau naştere licorile româneşti care rivalizează cu cele din Bordeaux sau Toscana
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: