Adevăratul motiv pentru care o tânără a fost găsită dezbrăcată pe stradă din Ploieşti

Adevăratul motiv pentru care o tânără a fost
găsită dezbrăcată pe stradă din Ploieşti

Tânăra găsită dezbrăcată pe o stradă din Ploieşti avea un motiv ascuns pentru care a acceptat să-şi dea hainele jos  FOTO Arhivă Adevărul

Poliţia Prahova a deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice în cazul tinerei găsite dezbrăcată pe o stradă din Ploieşti. Victima, în vârstă de 20 de ani, a picat într-o capcană întinsă de prietenele ei, drept răzbunare pentru că ar fi avut o relaţie cu iubitul uneia dintre agresoare, spun surse apropiate anchetei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totul s-a petrecut vineri seara, atunci când o patrulă de jandarmi a văzut, într-un parc din cartierul Nord din Ploieşti o tânără dezbrăcată complet, dar care nu prezenta urme de violenţă şi nici nu părea sub influnenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe interzise. Fata a fost dusă imediat la sediul Poliţiei pentru a fi audiată.

Iniţial, povestea relatată oamenilor legii de victimă n-a fost deloc credibilă. Aceasta a declarat că s-a întâlnit cu alte două fete cărora avea să le dea înapoi o datorie mai veche, de 400 de lei. A fost invitată să urce într-o maşină, iar după o discuţie amicală de câteva minute a fost rugată să se dezbrace şi să iasă aşa pe stradă, iar victima a acceptat fără să se opună.

Adevărul s-a aflat însă după ce poliţiştii le-au audiat şi pe agrsoare. Surse apropiate anchetei au precizat că, în realitate, cele trei protagoniste au vrut să înregistreze în maşină un clip pentru adulţi, acestea fiind implicate într-o afacere de tip videochat. Când tânăra s-a dezbrăcat, una dintre prietenele ei a dat-o afară din maşină, drept răzbunare că ar fi avut o relaţie amoroasă cu iubitul său.

În cauză poliţiştii au deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice pe numele agresoarelor, asta după ce s-a stabilit că fetele nu pot fi acuzate de furt sau tâlhărie, victima acceptând să se dezbrace de bunăvoie.   

 

citeste totul despre: