Şoferi drogaţi, printre care şi o braşoveancă de 33 de ani, prinşi la volan în Azuga, în timpul unui festival organizat la baza pârtiei Sorica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii drogaţi au fost prinşi la volan în timpul unei acţiuni organizate la Azuga de poliţia rutieră FOTO IJP Prahova
Şoferii drogaţi au fost prinşi la volan în timpul unei acţiuni organizate la Azuga de poliţia rutieră FOTO IJP Prahova

Mai multe persoane, printre care şi o femeie în vârstă de 33 de ani, au fost prinse drogate la volan în timpul unei acţiuni a poliţiei rutiere pe DN1, organizată în weekend la Azuga, unde a avut loc un festival de muzică electronică.

Şoferiţa drogată era din Braşov şi a fost prinsă de poliţiştii de la rutieră sâmbătă seara, în jurul orei 23:00 pe strada Valea Azugii. ”Având în vedere comportamentul conducătoarei auto, aceasta a fost supusă testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Ulterior, femeia a fost condusă la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice. În această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

 Nu a fost nici pe departe singurul caz de acest fel descoperit pe drumurile din Prahova într-o singură noapte. Potrivit sursei citate a fost necesară testarea cu DrugTest de 28 de ori în seara de sâmbătă spre duminică, mai mulţi şoferi din diferite oraşe ale ţării având rezultat pozitiv.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 260 de sancţiuni contravenţionale, 130 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, cu valoarea totală de 95.000 de lei.

Totodată au fost reţinute 18 permise de conducere şi retrase 12 certificate de înmatriculare, se arată în comunicatul remis presei de Poliţia Prahova. 

În weekendul 17-19 iunie a fost organizat la Azuga, la baza pârtiei Sorica, Holiday Mood Delirium, un festival de muzică electronică.

Vă recomandăm şi:

Bilanţul Poliţiei pentru minivacanţa de Rusalii, pe litoral: şoferii drogaţi le-au luat faţa celor băuţi

Cum a început minivacanţa de Rusalii pe litoral. 12 şoferi au fost prinşi drogaţi la volan

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite