Încă o zi de aglomeraţie pe DN 1. Cozi în sens invers pe Valea Prahovei, spre Bucureşti

Încă o zi de aglomeraţie pe DN 1. Cozi în sens invers pe Valea Prahovei, spre Bucureşti

Cozile se vor forma în sens invers, pe sensul de mers spre Bucureşti. FOTO Adevărul

Poliţiştii rutieri se aşteaptă ca traficul pe Valea Prahovei să se desfăşoare duminică în condiţii de aglomeraţie pe sensul de mers către Bucureşti, începând chiar înainte de ora 11.00. Mii de turişti care au petrecut mini-vacanţa de Sfânta Maria la munte, se întorc acasă

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Centrului Infotrafic, ţinând cont de faptul că pe DN1 Bucureşti - Braşov aproape zilnic, în această lună, s-au format coloane de maşini pe raza staţiunilor montane prahovene şi în zona lucrărilor de pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti (unde sunt închise cele două benzi de circulaţie aferente sensului de mers Bucureşti - Braşov, între kilometrii 62+525 de metri şi 64+575 de metri, pe porţiunea respectivă circulându-se pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, pe câte o bandă, în ambele direcţii), este de aşteptat ca duminică, în aceste zone, traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de aglomeraţie pe sensul de mers către Bucureşti, chiar înainte de ora 11.00.

Poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, Centura de Est a municipiului Ploieşti, autostrada A3 Ploieşti - Bucureşti.

Un echipaj de poliţie rutieră va acţiona în zona Dârste (judeţul Braşov) şi va aplica măsura de deviere a autovehiculelor pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, în momentul în care circulaţia pe Valea Prahovei se va îngreuna.

De asemenea, nu va mai fi permis accesul către DN1 dinspre Râşnov, pe DN73A Râşnov - Predeal. Conducătorii auto se vor putea îndrepta către Bucureşti pe următoarele rute:

-DN73 Râşnov - Braşov, DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti;
-DN73 Râşnov - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti;
-DN73 Râşnov - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Stoeneşti - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti.

Mai puteţi citi

Pasarelele peste DN 1 au fost montate, dar nu pot fi folosite. Nu au scări şi nici gard de protecţie

100 de poliţiştii rutieri vor fi pe drumurile din Prahova în zilele libere de Sfânta Maria

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările