În spitalele din Prahova doar 13 pacienţi Covid-19 pozitiv au rămas internaţi

În spitalele din Prahova doar 13 pacienţi Covid-19 pozitiv au rămas internaţi

13 prahoveni bolnavi de Covid-19 se află în prezent internaţi în spitalele din Ploieşti şi Câmpina, anunţă Direcţia de Sănătate Publică. Doar unul dintre ei se află în stare gravă şi este ventilat mecanic.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Prahova, la data de 21 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) 804 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare şi, implicit, evidenţa DSP-ului, au ieşit   13 persoane şi au intrat 319. În carantină instituţionalizată se află 197 persoane.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, 89 de prahoveni au fost diagnosticaţi cu COVID-19, dintre care şase au decedat, 66 au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi, iar 18 se află în continuare sub supraveghere medicală în unităţi din Ploieşti şi Câmpina. Unul dintre pacienţi, internat la secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Municipal Câmpina, se află în stare gravă, fiind ventilat mecanic.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: