Îmbulzeală pentru o călătorie gratis cu telecabina, în Bucegi

Oamenii au aşteptat şi câte trei ore pentru a putea ajunge gratuit cu telecabina în masivul Bucegi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia autorităţilor locale din Buşteni şi a conducerii telecabinei din localitate, de a oferi transport gratuit pe cablu de Ziua Eroilor a produs multă bucurie mai ales în rândul turiştilor, dar şi al localnicilor, care au luat cu asalt staţia de telecabină pentru a urca pe platoul Bucegi.

Încă de la primele ore ale dimineţii, sute de turişti, dornici să ajungă la Babele sau la Cruce gratis, au avut de înfruntat statul la coadă. Astfel, şirul celor care au aşteptat în zona staţiei de telecabină din Buşteni, s-a întins pe o distanţă de peste 100 de metri, iar timpul de aşteptare a ajuns şi la trei ore.

Deşi a fost gratuit, iar în mod normal costul unei călătorii dus întors Buşteni-Babele este de 54 de lei, pentru unii dintre turişti aglomeraţia şi nervii şi-au spus cuvântul.

„Păi ce să facem, stăm de două ore şi jumătate la coadă. Am zis că facem o afacere, mai ales că-i gratuit, să urcăm la Babele şi să dăm o fugă şi pănă la Cruce, dar ne-am cam stricat planurile, că nu o să mai avem timpul necesar să vizităm ce ne-am propus şi s-a cam stricat şi vremea", ne-a spus Tudorel Stanciu, turist din Slobozia.
Administratorii telecabinei au prelungit programul de funcţionare al instalaţiei, care funcţionează de obicei de la 8.30 pâna la 16.45, până la ora la care şi ultimul turist urcat în Bucegi, va fi coborât.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările