50 de copii au rămas blocaţi în Salina Slănic

50 de copii au rămas blocaţi în Salina Slănic

Salina Slănic - foto Adevărul

Incident grav la Salina Slănic Prahova, unde 50 de copii au rămas blocaţi. Mai multe ambulanţe au fost chemate să asigure zona şi să acorde primul ajutor.

ORA 15.01

"S-a rupt un cuplaj de la maşina de extracţie care pune în mişcare cablurile de la lift. Aceasta a fost oprită, s-a reuşit într-o jumătate de oră înlocuirea cuplajului, dar după aceea a trebuit să mai aşteptăm o jumătate de oră pentru a ajunge la turaţia necesară. Copiii au fost în deplină siguranţă, în salină, iar în aproximativ o oră şi jumătate, am reuşit să remediem problema", ne-a declarat Liviu Mihăilescu, directorul Salinei Slănic.

Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 12.30. În acel moment, nu era nimeni în lift. Copiii sunt din Galaţi.

ORA 14.50

„Am fost solicitaţi prin 112 să intervenim cu ambulanţe pentru asigurarea zonei şi acordarea primului ajutor. De la Salină ni s-a spus că liftul a fost oprit pentru verificări, timp de 10 minute. În timpul blocajului, copiii erau în Salină. Nici unul nu a fost rănit. Acum, activitatea la Salină a revenit la normal", ne-a declarat Marina Dina, purtător de cuvânt al ISU Prahova

ORA 14.39

Incidentul a fost cauzat de lift, care s-a defectat.

Vom reveni cu amănunte.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările