2.200 de femei şi copii au făcut spectacol pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galeria a fost una frumoasă, la propriu
Galeria a fost una frumoasă, la propriu

După suspendarea stadionului, clubul Petrolul Ploieşti a fost susţinut la meciul de vineri seară de peste 2.000 de femei şi copii, în premieră pentru fotbalul românesc. Pregătite cu fulare, bannere şi cântece de galerie, suporteriţele au fost la înălţimea aşteptărilor, dar au plecat dezamăgite de la meci.

Peste 2.200 de femei şi copii sub 14 ani au fost în tribunele stadionului „Ilie Oană" din Ploieşti, vineri seară, la meciul Petrolul - FCM Târgu Mureş din Liga 1, încheiat cu victoria oaspeţilor. Măsura de a primi femei şi copii pe stadion, în urma suspendării de şase etape, a fost cu siguranţă apreciată, iar spectatorii s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Femeile au venit cu fulare sau tricouri cu însemnele echipei gazde, bannere şi steaguri galben-albastre şi au scandat minute în şir. Ba chiar multe dintre ele au venit cu temele bine învăţate, cântând unele cântece la care multe galerii din ţară ar asculta cu invidie. Nu au lipsit nici înjurăturile, principalii vizaţii fiind reprezentanţii FRF şi LPF, arbitrul şi mai ales, pe finalul partidei, oaspeţii care trăgeau de timp. Un grup de mămici a venit chiar cu un afiş cu mesajul „NU VIOLENŢEI".

Atmosfera creată de suporteri a fost la cel mai înalt nivel

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu suporterii Petrolului

Spectatorii au intrat pe bază de bilete, care s-au distribuit gratuit la casele stadionului şi în şcoli. De asemenea, abonaţii şi-au putut înmâna cardurile de acces prietenelor sau copiilor. Măsura a fost luată după ce forurile de conducere au decis suspendarea stadionului „Ilie Oană", în urma incidentelor violente de la Petrolul - Steaua.

În loc ca meciul să se desfăşoare cu porţile închise, Federaţia Română de Fotbal a decis, în această săptămână, că organizatorii pot primi femei şi copii care să nu fie mai mari de 14 ani, lucru în premieră în fotbalul românesc. Măsura a fost încercată cu succes acum câteva luni de turcii de la Fenerbahce, iar imaginile cu stadionul plin cu femei şi copii au făcut înconjurul lumii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite