18 dintre cei 20 de pompieri infectaţi cu coronavirus au fost externaţi. Au stat zece zile în spital

18 dintre cei 20
de pompieri infectaţi cu coronavirus au fost externaţi. Au stat zece zile în
spital

Pompierii din Câmpina FOTO ISU

18 dintre cei 20 de pompieri din cadrul detaşamentului ISU Câmpina, confirmaţi COVID-19 pozitiv, în data de 14 iunie au fost externaţi din spital. În spital au mai rămas doar doi servanţi asimptomatici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unor surse, cei 18 pompieri din Câmpina au fost externaţi din spital în cursul zilei de miercuri. Aceştia urmează să rămână în concediu medical pentru o perioadă. La Spitalul Municipal Câmpina au mai rămas internaţi doar doi pompieri. Aceştia sunt asimptomatici şi urmează să repete testele pentru COVID-19.

Furia coronavirusului în Prahova pare că s-a mai diminuat. De două zile, Direcţia de Sănătate Publică a anunţat 5 noi cazuri în data de 22 iunie şi 6 noi cazuri în data de 23 iunie, spre deosebire de săptămâna trecută când numărul persoanelor confirmate cu coronavirus era dublu.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova, 246 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. Opt dintre acestea au decedat, iar 105 au fost declarate vindecate şi externate

În secţiile de Terapie Intensivă din judeţ, destinate îngrijirii bolnavilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, sunt internaţi zece pacienţi.

La nivelul judeţului Prahova, în data de 24 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) 2057 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore au ieşit de sub această măsură şapte persoane şi au intrat alte 237. În carantină instituţionalizată se află 18 cetăţeni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările