VIDEO Trei maşini au ars pe o stradă din Piteşti. Cum s-a propagat incendiul de la un autoturism la altul

VIDEO Trei maşini au ars pe o stradă din Piteşti. Cum s-a propagat incendiul de la un autoturism la altul

Incendiul s-a propagat de la o maşină la alta

Un incendiu izbucnit sâmbătă seara la un autoturism a cuprins în doar câteva secunde,  alte două maşini parcate pe o stradă din municipiul Piteşti

 
Incendiul a fost unul în lanţ. Toate cele trei autoturisme care au ars erau parcate una în spatele celeilalte.

Prima maşină a luat foc din cauza efectulului termic al curentului electric generat de un cablu defect (sau neizolat corespunzătoar).
 
Imediat, flăcările au ajuns la cea de-a doua maşină, iar apoi, la următoarea. Pompierii argeşeni ajunşi la faţa locului cu două echipaje cu autospeciale de stingere au lichidat incendiul în 30 de minute.
 
"Incendiul s-a propagat la al doilea autoturism din cauza lichidelor combustibile ce s-au scurs pe carosabil şi s-au aprins.
La primul au ars elemente combustibile din interior şi de la compartimentul motor, la al doilea au ars elemente combustibile din interior, compartimentul motor şi partea spate, iar al treilea autoturism a fost uşor afectat de temperatura ridicată degajată de incendiu", precizează ISU Argeş.
 
Proprietarul autoturismului care a luat foc prima dată a făcut atac de panică când şi-a văzut maşina în flăcări. Omul a primit îngrijiri medicale de la echipajul Smurd ajuns la faţa locului împreună cu echipajele de stingere.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: