VIDEO Trafic rutier blocat pe DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea după un grav accident rutier. Două persoane, încarcerate, au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier a avut loc luni, pe DN7, Piteşti - Râmnicu Vâlcea. Două dintre victime au murit. Circulaţia e oprită.

UPDATE: "Un bărbat de 35 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN7, din direcţia Rm. Vâlcea către Piteşti, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, în curbă la stânga, şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din jud. Ilfov, care se deplasa din direcţia Piteşti către Rm. Vâlcea. În urma accidentului, şoferul autoturismului, precum şi cealaltă ocupantă a autoturismului de 22 de ani, din Piteşti), au decedat", precizează IPJ Argeş.

Şoferul autoutilitarei a fost rănit şi preluat de un echipaj medical în vederea transportării la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpa, iar cercetările continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Ştirea iniţială:

Accidentul a avut loc în localitatea argeşeană Valea Ursului.  Două maşini s-au izbit, însă în accident a fost implicată şi o a treia maşină. 

Echipajele de pompieri au asigurat descarcerare şi extragerea a două dintre victime şi asigurarea măsurilor specifice de prevenire, întrucât sunt scurgeri de lichide combustibile.

În urma accidentului au rezultat însă şi alte victime. 
 

Din păcate, cele două persoane prinse între fiarele contorsionate n-au mai supravieţuit.

"Momentan, traficul este blocat. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetarii locului faptei si degajarea părţii carosabile", precizează IPJ Argeş.

ACCIDENT GRAV PE DN7

Ştire în curs de actualizare

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite