VIDEO O jurnalistă sexy din Croaţia, protagonistă într-un videoclip-parodie despre cât de mult le lipseşte italienilor fotbalul pe perioada pandemiei

VIDEO O
jurnalistă sexy din Croaţia, protagonistă într-un videoclip-parodie despre cât
de mult le lipseşte italienilor fotbalul pe perioada pandemiei

Mirta Surjak este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste croate FOTO:slobodnadalmacija.hr

Un cântec compus de un artist italian legat de cât de mult le lipseşte fotbalul italienilor pe perioada pandemiei de coronavirus a devenit viral pe YouTube în doar o săptămână. Modelul care apare în videoclip este o cunoscută jurnalistă sportivă croată cu zeci de mii de fani pe Instagram şi Facebook, iar versurile au fost compuse de un jurnalist croat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântecul, compus de cântăreţul italian Ermanno Fabbri, poartă titlul „Mi manca il calcio” („Îmi lipseşte fotbalul”), versurile fiind compuse de jurnalistul croat Ivo Scepanovic. Modelul care apare în videoclip este Mirta Surjak, o cunoscută jurnalistă sportivă din Croaţia, cu aproape 60.000 de fani pe Instagram şi Facebook.

Melodia a strâns în doar o săptămână aproape 34.000 de vizualizări pe YouTube.

După cum ne-a declarat jurnalistul Ivo Scepanovic, „versurile cântecului reprezintă o parodie legat de cât de mult le lipseşte italienilor fotbalul în perioada coronavirusului. Am prieteni comuni cu artistul Ermanno Fabri în Italia, iar după ce a izbucnit pandemia de coronavirus ne-am gândit că ar fi bine să îi înveselim cumva pe italienii numeroşi cărora le lipseşte fotbalul”.

Iată şi câteva dintre versurile cântecului devenit viral: „Daţi-mi viaţa înapoi/Am nevoie să respir/Şi echipa mea să atace/Mi-e dor de fotbal/Am nevoie de Premiership/Iubesc Championship/În caz de urgenţă mă mulţumesc şi cu ligile inferioare”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: