VIDEO Incendiu la o hală de producţie a alimentelor în Topoloveni; flăcările se manifestă pe 1.600 de metri pătraţi; un pompier a fost rănit

VIDEO Incendiu la o hală de producţie a alimentelor în Topoloveni; flăcările se manifestă pe 1.600 de metri pătraţi; un pompier a fost rănit

Foto ARHIVA

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi seară, la două hale de producţie a alimentelor în Topoloveni, judeţul Argeş, flăcările manifestându-se pe aproximativ 6.000 de metri pătraţi. Mai multe echipaje de pompieri acţionează în zonă, deocamdată nefiind anunţate victime.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, unul dintre zecile de pompieri care acţionează pentru lichidarea incendiului de la Topoloveni, care s-a extins pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi şi a cuprins două hale de producţie, a suferit arsuri de gradele unu şi doi la piciorul stâng, în timpul intervenţiei.

Salvatorul s-a rănit după ce a călcat într-o tavă cu ulei încins, având arsuri pe 4 la sută din suprafaţa corporală. 

Pompierii intervin în continuare pentru stingerea incendiului, existând încă focare, chiar şi la cinci ore de la izbucnirea focului.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de urgenţă (IGSU), un incendiu a izbucnit, marţi seară, la o hală de producţie a alimentelor în Topoloveni, judeţul Argeş.

”Dintr-un complex de şase hale, ard două hale pe aproximativ 6.000 de metri pătraţi. Pentru celelalte spaţii, pompierii au constitutit un dispozitiv de protecţie”, au precizat reprezentanţii IGSU. 
Potrivit sursei citate, incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidare. La ora transmiterii acestei ştiri, numărul autospecialelor cu apă şi spumă trimise la acţiunea de stingere a focului a ajuns la opt. 

Primele informaţii arată că focul de la halele de producţie de la Topoloveni a pornit de la o friteuză industrială. Focul s-a extins rapid din cauza cantităţii mari de ulei care s-a aprins. Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului.

Surse locale susţin că cele două hale cuprinse de flăcări fac parte dintr-un complex de producţie care aparţine familiei omului de afaceri libanez Mohammad Murad.
 
 
citeste totul despre: