VIDEO Dusterul, mai puternic ca Porsche și Ferrari

VIDEO Dusterul, mai puternic ca Porsche și Ferrari

Jean Phillipe Dayraut și Directorul de marketing al Dacia, alături de Duster No Limit

Aceasta este părerea pilotului de curse Jean – Philippe Dayraut, de 6 ori campion al Franței în circuit și  de 3 ori cîștigător al Trofeului Andros, după ce a condus prototipul Duster No Limit.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Trebuie spus că principala diferență dintre Duster și celelalte mașini pe care le-am condus este performanța. Duster No Limit este cea mai puternică mașină pe care am condus-o. Am mai condus și Porsche, Ferrari sau Corvette, dar Duster este cea mai puternică”, a spus pilotul francez

Jean – Philippe Dayraut a făcut astăzi o demonstrație pe pista de testări Dacia - Renault de la Titu, arătându-ne ce poate face Duster No Limit. Viraje strânse, accelerări pe distanţe scurte, întoarceri la 180 de grade, la toate aceste încercări maşina s-a comportat impecabil, avându-l la bord pe experimentatul şofer francez.


Click pe poze pentru Galerie foto de la prezentarea Dusterului No Limit de 850 CP!

Pilotul francez a participat cu Dacia Duster No Limit anul acesta la competiţia de viteză în coastă Pikes Peak International Hill climb din SUA unde s-a clasat pe locul al III-lea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările