VIDEO Două botezuri organizate ilegal în pandemie, întrerupte de jandarmii argeşeni

VIDEO Două
botezuri organizate ilegal în pandemie, întrerupte de jandarmii argeşeni

75 de persoane participau la cele două botezuri FOTO: Jandarmeria Argeş

Week-endul trecut, în mai puţin de 24 de ore, jandarmii din Argeş au întrerupt două botezuri organizate ilegal în pandemie, patronii celor două localuri unde aveau loc evenimentele fiind amendaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În după amiaza zilei de sâmbătă 31 octombrie, jandarmii argeşeni au constatat că într-un local din comuna Bascov se afla în desfăşurare un botez, activitate interzisă în actualul context pandemic. Administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru contravenţia săvârşită, activitatea fiind întreruptă de jandarmi, iar toate cele 35 de persoane care participau la eveniment au părăsit localul.

După mai puţin de 24 de ore, duminică 1 noiembrie, într-un restaurant din municipiul Piteşti, jandarmii argeşeni au întrerupt un alt botez la care participau 40 de persoane cu încălcarea normelor legale în vigoare.  Patronul restaurantului a fost sancţionat contravenţional cu 3.000 de lei, iar invitaţii la eveniment au fost nevoiţi să plece.

 

Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările