VIDEO Bărbat reţinut de poliţişti după ce a distrus SUV-ul vecinului cu o bară de fier. Un alt vecin a filmat incidentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 54 de ani din Piteşti a fost reţinut de poliţişti după ce a distrus automobilul unui vecin cu o rangă. Între cei doi erau conflicte mai vechi. Joi, 14 iunie, după ce s-au certat din nou, bărbatul de 54 de ani a scos din ciment o bară de fier din parcarea în care se aflau cei doi şi a spart geamul maşinii vecinului, un SUV de câteva zeci de mii de euro.

Întregul scandal şi scena în care maşina este distrusă a fost surpins de un vecin într-un film ce a fost postat pe Facebook, stârnind sute de reacţii. În video se poate observa cum omul nu doar că distruge maşina vecinului său, însă şi încearcă să îl atace cu bara respectivă.

Un poliţist aflat în timpul liber a intervenit pentru a aplana scandalul. Iar bărbatul a fost reţinut în scurt timp.

„În dimineaţa zilei de 14 iunie a.c., în cartierul Tudor Vladimirescu, un bărbat de 54 de ani, din Piteşti, şi-a ameninţat un vecin cu acte de violenţă, l-a lovit pe acesta, iar ulterior, folosind o componentă metalică de la un indicator stradal ar fi deteriorat maşina celuilalt bărbat. La faţa locului a fost prezent un poliţist, aflat în afara orelor de program, care se îndrepta către serviciu. Acesta din urmă, fără a dispune de mijloace de intervenţie, a intervenit pentru aplanarea conflictului şi a sesizat colegii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti. În cauză a fost înregistrat un dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cel în cauza a fost reţinut pentru 24 de ore urmând ca in dată de 15 iunie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti”, a declarat pentru Adevărul Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Maşină distrusă cu ranga

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite