VIDEO Un bărbat din Argeş a băgat spaima în două fete cu simularea unei răpiri. Cât l-a costat gluma sinistră

VIDEO Un bărbat din Argeş a băgat spaima în două fete cu simularea unei răpiri. Cât l-a costat gluma sinistră

Foto: Facebook Poliţia Română

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului s-au mobilizat pentru clarificarea unei sesizări privind o presupusă răpire. Totul s-a încheiat cu o sancţiune contravenţională şi confiscarea unei sirene auto.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul săptămânii trecute, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Bârla, ar fi fost observat un autoturism în care se aflau 3 ocupanţi, iar o femeie din autoturism părea că strigă după ajutor.

"Din primele verificări s-a stabilit că autoturismul a fost observat de către două minore, care se aflau pe DJ 679 din Bârla. În jurul orei 16.00, acestea au observat un autoturism cu trei ocupanţi, doi bărbaţi şi o femeie, care purtau măşti, iar în momentul în care autoturismul a trecut pe lângă ele, ocupanta locului din spate a părut că strigă după ajutor.

Fetele au reţinut combinaţia de litere de la numărul de înmatriculare şi culoarea maşinii şi au povestit totul unuia dintre părinţi, care, la rândul său, a sunat la 112", precizează IPJ Argeş.

Sirena sinistră

În baza informaţiilor oferite, poliţiştii au stabilit în scurt timp numărul complet de înmatriculare, intervalul orar şi direcţia de deplasare a autoturismului, respectiv Tufeni spre Lunca Corbului, identificând astfel un bărbat de 62 de ani, domiciliat în Piteşti, care locuia temporar în comuna Bârla.

"Din verificări s-a stabilit că acesta avea montată pe autoturism o sirenă auto, care imita sunetele unui plâns agitat, iar în intervalul în care a fost observat, se deplasase dinspre comuna Tufeni, judeţul Olt, către gospodăria din comuna Bârla unde locuia fără forme legale. Pe timpul deplasării, acesta a avut ca pasageri un bărbat şi o femeie care locuiesc în comuna Bârla şi care au confirmat cele petrecute, precum şi faptul că nu a existat nicio infracţiune.

Drept urmare, bărbatul de 62 de ani a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195 din 2002, privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 780 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut certificatul de înmatriculare şi confiscată sirena auto", precizează IPJ Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: