VIDEO Un argeşean a fost amendat cu 22.000 de lei după o plimbare de seară, cu pistolul. Prietena care l-a filmat a fost şi ea sancţionată

VIDEO Un argeşean a fost amendat cu 22.000 de lei după o plimbare de seară, cu pistolul. Prietena care l-a filmat a fost şi ea sancţionată

Poliţiştii argeşeni i-au percheziţionat locuinţa

După o plimbare de seară şi o demonstraţie cu o armă, un tânăr din Piteşti ,care nu a respectat restricţiile ordonanţelor militare a fost sancţionat de poliţiştii argeşeni cu 22.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii argeşeni au efectuat o percheziţie la locuinţa unui tânăr de 20 de ani, din Piteşti, care a postat în seara zilei de 27 aprilie 2020, pe o reţea de socializare, un clip video, în care provoacă urmăritorii clipului să se întâlnească cu el, noaptea, într-un loc public, încălcând prevederile ordonanţelor militare.

"Întrucât, în filmare, tânărul manevrează ceea ce pare a fi un pistol, în această dimineaţă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, şi un specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, au efectuat o percheziţie la locuinţa acestuia.

În urma activităţilor s-a stabilit că tânărul nu deţine o armă supusă autorizării, dar şi că acesta a încălcat în mod repetat prevederile ordonanţelor militare, fapt pentru care i-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.000 de lei", precizează IPJ Argeş.

Prietena tânărului, amendată cu 2.000 de lei

De asemenea, prietena acestuia, de 19 ani, din Piteşti, care l-a însoţit şi filmat în seara zilei de 27 aprilie 2020, a fost sancţionată pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările