Verificări privind „cruzimi împotriva animalelor“ făcute de IPJ Argeş după apariţia noului clip al lui Dani Mocanu

Verificări privind „cruzimi împotriva animalelor“ făcute de IPJ Argeş după apariţia noului clip al lui Dani Mocanu

În clip se vede că animalul e plin de răni

IPJ Argeş efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deţinere a leului plin de răni ce apare în cel mai recent videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Sunt valuri de indignare pe Facebook după ce cântăreţul de manele Dani Mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni.

Materialul video e analizat de IPJ Argeş. 

"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deţinere a animalului ce apare în materialul filmat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti", a precizează IPJ Argeş.

Verificări privind cruzimi împotriva animalelor făcute de IPJ Argeş după apariţia noului clip al lui Dani Mocanu

Într-un video postat pe YouTube, Dani Mocanu le-a spus celor care-l acuză de cruzime că animalul este tratat "ca un bebeluş", că are "tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal" şi că ar fi avut parte inclusiv de "machiaj profesional", pentru a arăta cât mai fioros.

"Verificările efectuate de poliţişti până în prezent, au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate, precum şi verificarea asigurării condiţiilor de asistenţă medicală, îngrijire şi adăpost pentru animalul din filmare", mai precizează IPJ Argeş.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit. Cum se apără manelistul: Nu mi-e frică de nimic pe lumea asta VIDEO

Un tânăr a ucis cu cruzime o iapă aflată la păscut

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările