Urmărire ca-n filme în Argeş. Poliţiştii au tras focuri de armă ca să oprească o maşină cu numere străine

Urmărire ca-n filme în Argeş. Poliţiştii au tras focuri de armă ca să oprească o maşină cu numere străine

Foto arhivă Poliţia Română

În noaptea de duminică spre luni, poliţişti piteşteni au urmărit ca-n filme o maşină cu numere de Bulgaria al cărei şofer a refuzat să oprească semnalul agentului. Maşina a rămas împotmolită pe un câmp iar cei aflaţi înăuntru sunt de negăsit.

În maşina urmărită de oamenii legii se aflau patru indivizi. Toţi s-au făcut nevăzuţi când poliţiştii au ajuns din urmă autovehiculul înmatriculat în Bulgaria.


“În cursul nopţii precedente, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au efectuat semnal de oprire unui autoturism, ulterior acesta fiind urmărit de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti. Autoturismul a rămas suspendat pe un câmp, iar ocupanţii au fugit, fără a fi identificaţi până în prezent. În urmărirea acestora a fost făcut uz de armament, fără a fi rănite persoane sau produse pagube. Cercetările continuă, pentru identificarea celor în cauza şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: