Un urs flămând a fost filmat în timp ce căuta mâncare în zona Barajului Vidraru VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ursul flămând a ajuns la Barajul Vidraru Captură video
Ursul flămând a ajuns la Barajul Vidraru Captură video

Turiştii au surprins ursul miercuri seară în apropierea terasei din judeţul Argeş, în timp ce căuta mâncare în tomberoane.

În imaginile difuzate de publicaţia locală epitesti.ro se poate vedea că nu departe de terasă este şi o parcare în care se aflau câţiva oameni care s-au oprit să privească animalul.

Ursul coborât din pădurea din zona Barajului Vidraru nu s-a speriat de persoanele care se aflau la câţiva metri de el şi nici de claxoanele maşinilor şi a continuat să caute în tomberoane. Zona este una intens vizitată de turişti în această perioadă a anului. La un moment dat, se aude vocea unui bărbat, probabil cel care a filmat întregul moment, care îi spune unei alte persoane să anunţe Jandarmeria. 

Imaginile cu ursul de lângă Barajul Vidraru apar chiar în ziua în care Guvernul a aprobat Ordonanţa de Urgenţă referitoare la „metodele de intervenţie imediată pentru specia de urs brun”. Tot miercuri, secretarul de stat din Ministerul Mediului, Róbert Szep, a anunţat că este în pregătire un proiect de Hotărâre care prevede majorarea amenzilor pentru persoanele care hrănesc urşi în apropierea localităţilor.

În prezent, amenzile pentru cei care le dau mâncare urşilor la marginea drumului sunt cuprinse între 3.000 şi 5.000 de lei, însă sancţiunile ar putea fi dublate sau chiar triplate.

VIDEO Urs filmat în timp ce căuta mâncare

 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Şocanta cerere a unui profesor acuzat că a agresat sexual mai multe eleve. Instanţa i-a admis-o

Tragedie în pădure. Cum a decedat un şofer care transporta lemne pe un drum forestier

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite