Un urs a dat iama într-o gospodărie din Câmpulung Muscel. Primăriţa Lasconi: O situaţie gravă, vorbim de o zonă cu trafic greu, nu pădure

Un urs a dat iama într-o gospodărie din Câmpulung Muscel. Primăriţa Lasconi: O situaţie gravă, vorbim de o zonă cu trafic greu, nu pădure

Primăriţa e îngrijoată. Foto FB Elena Lasconi alege Câmpulung

Un urs a atacat duminică animalele dintr-o gospodărie din municipiul Câmpulung Muscel. Primăriţa Elena Lasconi e îngrijorată. Nu este singurul atac pe care sălbăticiunile l-au dat săptămâna aceasta în Argeş, Urşii au ajuns în curţi şi la Cetăţeni, Dărmăneşti şi Dâmbovicioara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiara a atacat doi porci din gospodăria familiei Ivan din Câmpulung.
 
"E o situaţie gravă, mai ales că vorbim de o zonă cu trafic greu, nu pădure. Am fost la faţa locului, am luat imediat legătura cu Poliţia, Jandarmeria, şeful Gărzii de Mediu din România, Prefectul judeţului Argeş, comisarul şef al Gărzii Forestiere Argeş, AJVPS Argeş. În această seară, o patrulă de jandarmi va supraveghea zona, pentru că există riscul ca ursul să se întoarcă", scrie, pe Facebook, primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi.
Primăriţa spune că autoritatea locală va face toate demersurile pentru a despăgubi familia Ivan şi pentru ca cetăţenii Câmpulungului să fie în siguranţă.
Situaţia nu este însă deloc liniştitoare, căci astfel de atacuri au tot fost semnalate în Argeş în ultimele zile.
 
"Prea multi ursi! Ce facem cu ei? Aşteptăm să ne mănânce?", este reacţia unei muscelence.
 
În ultima săptămână urşii au atacat animalele din mai multe gospodării din Cetăţeni, Dărmăneşti şi Dâmbovicioara.
 
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările