Un tunisian ajuns ilegal în România, depistat mergând pe jos pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Un tunisian ajuns ilegal în România, depistat mergând pe jos
pe autostrada Bucureşti-Piteşti

Poliţiştii l-au văzut pe bărbat mergând pe banda de urgenţă a autostrăzii FOTO: IPJ Argeş

În dimineaţa zilei de vineri 17 septembrie a.c., un echipaj din cadrul Poliţiei Autostrăzi care se afla pe autostrada Bucureşti-Piteşti, a avut o surpriză neobişnuită: un cetăţean străin mergea pe jos pe autostradă, pe banda de urgenţă, unde accesul pietonilor este interzis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cetăţeanul străin a fost depistat mergând pe jos la kilometrul 86 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti. După verificări, poliţiştii au descoperit că bărbatul este de origine tunisiană şi are 27 de ani.

Vineri 17 septembrie a.c. au fost desfăşurate verificări de poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Argeş, cu privire la modul de intrare în ţară şi şederea cetăţeanului străin pe teritoriul României, în urma cărora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

De asemenea, a fost dispusă cazarea persoanei străine pentru o perioadă de 14 zile, la un centru de carantină, urmând ca, în funcţie de rezultatul verificărilor şi de opţiunea exprimată de persoana în cauză, referitor la solicitarea azilului, să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Vă mai recomandăm şi:

Cum se pregăteşte România de primirea unui nou val de migranţi din Afganistan

 

Indianul găsit flămând pe străzile din Alexandria. Care este, de fapt, povestea lui Ajay Kumar


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările