Un tată şi-a lăsat fiul de 15 ani la volanul maşinii pentru a-l învăţa să conducă

Un tată şi-a lăsat fiul de 15 ani la volanul maşinii pentru a-l învăţa să conducă

Polițiștii îi cercetează pe tată şi pe fiu

Poliţiştii oraşului Ştefăneşti au depistat ieri un o Dacia Logan care circula pe strada Sticlelor şi văzând că la volan se află un copil, oamenii legii l-au tras imediat pe dreapta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apropiindu-se de maşină, poliţiştii au observant un bărbat pe locul din dreapta faţă şi le-au cerut celor doi să se legitimeze. Aşa au aflat oamenii legii că şoferul se numeşte Liviu Cheru şi are 15 ani, iar tatăl său, Marin Cheru are 44 de ani şi ambii sunt din Ştefăneşti.

Bărbatul le-a explicat poliţiştilor că l-a lăsat pe băiat să conducă maşina personală şi îl supraveghea de pe locul pasagerului pentru că adolescentul îşi dorea să înveţe să şofeze.

Bărbatul nu s-a gândit nicio clipă că maşina sa nefiind echipată cu dublă comandă asistată, tatăl nu are niciun control asupra maşinii, iar fiul său neavând permis de conducere poate oricând provoca un accident ce se poate solda cu pagube materiale sau victime.

Tânărul şofer riscă acum să nu-şi mai poată lua permisul de conducere vreodată pentru că este cercetat pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. Nici tatăl său n-a scăpat basma curată, fiind cercetat la rândul său pentru că i-a încrediinţat fiului maşina deşi acesta nu avea permis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările