Un tânăr s-a înecat la ştrandul din Mioveni. Încerca să-şi salveze iubita

Un tânăr s-a înecat la ştrandul din Mioveni. Încerca să-şi salveze iubita

Ştrandul Bemo

O tragedie a avut loc duminică, la ştrandul Bemo, din Mioveni. Un tânăr s-a înecat încercând să îşi salveze iubita care intrase în apă, deşi nu ştia să înoate.


Tânărul, din comuna argeşeană Boteni, avea 22 de ani  şi venise la bazin cu iubita sa, în vârstă de 18 ani şi cu un prieten. 

Nu ştia să înoate, la fel cum nu ştia nici iubita lui. Fata însă a intrat totuşi în bazin. A ajuns într-o zonă în care nivelul apei o depăşea şi a început să strige după ajutor. 

Primul care a sărit să o salveze a fost iubitul său, pentru care viaţa fetei a fost mai importantă. A încercat să ajungă la ea, dar s-a scufundat.

Între timp, prietenul celor doi a adus-o pe fată la mal. După tânăr a intrat un salvamar, care l-a scos din apă în stare de inconştienţă.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş l-a preluat în stop cardio-respitator. După manevrele de resuscitare, tânărul şi-a recăpătat pulsul. A fost dus la spital, dar n-a mai supravieţuit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: