Un tânăr de 21 de ani din Argeş a intrat în curţile vecinilor şi a furat bani din maşinile lăsate neasigurate

Un tânăr de 21 de ani din Argeş a intrat în curţile vecinilor şi a furat bani din maşinile lăsate neasigurate

Individul e acuzat de furt calificat. Foto: IPJ Argeş

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti din judeţul Argeş au finalizat cercetarile într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de furt calificat şi tentativă de furt calificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna martie, până în iulie 2020, un tânăr de 21 de ani, din Ştefăneşti, ar fi pătruns fără drept, pe timp de noapte, în curţile mai multor locuinţe de pe raza localităţii de domiciliu, şi ar fi sustras diverse sume de bani din autoturisme lăsate neasigurate.
 

Prada e mică, dar suficientă cât să rişte puşcăria

Prejudiciul total este estimat la aproximativ 3.000 de lei.
 
"Reamintim că în ziua de 29 iulie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de 30 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", precizeazĂ IPJ Argeş.
 
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: