Un tânăr de 18 ani a murit electrocutat. Adolescentul picase Bac-ul şi toată lumea a crezut, iniţial, că s-a sinucis

Un tânăr de 18 ani a murit electrocutat. Adolescentul picase Bac-ul şi toată lumea a crezut, iniţial, că s-a sinucis

Foto arhivă Adevărul

O descoperire tragică a fost făcută aseară, la Călineşti, în judeţul Argeş, unde un tânăr a fost găsit mort în casă. Cei care l-au cunoscut au crezut că e vorba de o sinucidere, pe fondul eşecului adolescentului la Bacalaureat. Ipoteza a fost însă infirmată.


Mama băiatului era plecată la muncă, în străinătate, iar cel care l-a găsit pe tânăr prăbuşit şi fără suflare pe podea este tatăl băiatului, cu care acesta locuia.

În zadar a chemat părintele ambulanţa, pentru că echipajul medical n-a mai putut face nimic pentru el. Băiatul absolvise în această vară Liceul Teoretic „Ion Mihalache” din Topoloveni, la profilul Matematică-Informatică, dar picase bacalaureatul, după ce, la Matematică obţinuse 3,2 şi 3,5 la Anatomie, după ce la Limba română primise 6,5.

Prietenii şi vecinii îl ştiau ca pe un puşti foarte cuminte, dar au pus moartea sa pe seama eşecului la Bacalaureat. S-au înşelat însă, pentru că băiatul a murit electrocutat, după ce a atins accidental nişte cabluri neizolate care alimentau calculatorul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: