Un pompier, erou în timpul liber. A stins un incendiu izbucnit la o maşină aflată în trafic

Un pompier, erou în timpul liber. A stins un incendiu
izbucnit la o maşină aflată în trafic

Laurenţiu Enuş a avut un rol crucial în evitarea unei tragedii FOTO: ISU Argeş

Aflat în timpul liber, Laurenţiu Enuş, plutonier adjutant la ISU Argeş, a reuşit să stingă luni 2 august un incendiu izbucnit la un autoturism aflat în trafic, salvându-i astfel pe pasageri şi contribuind esenţial la evitarea unei tragedii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a produs pe raza comunei argeşene Lunca Corbului. Din cauza unui scurtcircuit, la un autoturism aflat într-o coloană în trafic. Aflat în timpul liber, pompierul Laurenţiu Enuş era foarte aproape de maşina ce luase foc. Cum exista şi riscul producerii unei explozii, pompierul a oprit rapid propriul autoturism, a sunat la 112 şi a mobilizat mai mulţi şoferi din trafic ca să îl ajute cu stingătoarele din maşinile lor să stingă incendiul. În cele din urmă, după mai multe minute de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins cu ajutorul a şase stingătoare înainte de sosirea echipajului de pompieri din cadrul ISU Argeş. Maşina a ars în proporţie de 40%, însă din fericire, datorită intervenţiei rapide a lui Laurenţiu Enuş, nu a fost rănită vreo persoană.

 

Vă mai recomandăm şi:

 

Incendiu de vegetaţie uscată pe 30 de hectare în comuna Jilavele

 

Pompierii au rămas fără apă la incendiu devastator care a distrus un cunoscut restaurant


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările