Un piteştean care ar fi violat o copilă, acum 6 ani, a fost prins de poliţişti. Bărbatul este cercetat sub control judiciar

Un piteştean care ar fi violat o copilă, acum 6 ani, a
fost prins de poliţişti. Bărbatul este
cercetat sub control judiciar

FOTO: Arhiva Adevărul

În anul 2009 barbatul ar fi violat o fată în vârstă de 12 ani, care îi era vecină. Familia fetei a reclamat încă de atunci violul, iar poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal, însă suspectul a fugit din ţară.

Bărbatul are 65 de ani si este din Piteşti. Potrivit acuzaţiilor formulate la adresa sa, în urmă cu 6 ani ar fi violat o fată de 12 ani, după care s-a ascuns în Spania. Autorităţile au luat legătura cu cele spaniole şi au colaborat în acest caz, iar marţi poliţiştii argeşeni au dat de urma bărbatului despre care aveau informaţii că revenise în ţară.
Bărbatul a fost prins de poliţiştii argeşeni, iar miercuri a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 
 
Magistraţii au decis ca piteşteanul să fie cercetat sub control judiciar
 
Judecătoria Piteşti a respins miercuri, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii argeşeni pe numele său şi au decis plasarea suspectului sub control judiciar. Decizia Judecătoriei Piteşti nu este definitivă, putând fi contestată.
 
Fapta pentru care bărbatul este acuzat s-ar fi petrecut în anul 2009, când piteşteanul ar fi violat copila, care îi era vecină. Familia fetei a reclamat încă de atunci violul, iar poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal, însă suspectul n-a mai fost, până ieri, de găsit.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: