Un piteştean de 74 de ani, dependent de oxigen, şi-a înfipt un cuţit în inimă. Bărbatul, cunoscut cu tentative de suicid

Un piteştean de 74 de ani, dependent de oxigen, şi-a înfipt un cuţit în inimă. Bărbatul, cunoscut cu tentative de suicid

Imagine: Poliţia Română

Un bărbat de 74 de ani din cartierul Trivale al municipiului Piteşti s-a sinucis, joi seară, înfigându-şi un cuţit în inimă, în timp ce soţia acestuia era plecată la cumpărături. Bărbatul suferea de mai multe afecţiuni şi a mai avut, în trecut, tentative de suicid.

 

Poliţia Piteşti a fost anunţată că un bârbat de 74 de ani, din cartierul Trivale, şi-a pus capăt zilelor, scrie Ziarul Argeşul.

Din primele date rezultă că septuagenarul, care suferea de afecţiuni respiratorii şi hipertensiune arterială şi era dependent de aparatul de oxigen.

Se pare că acesta a profitat de faptul că soţia plecase de acasă cel mai probabil la cumpărături şi şi-a înfipt un cuţit în piept.

Lama armei i-a străpuns inima şi bărbatul – care ar mai fi avut tentative de suicid dar a fost descoperit la timp de familie - a murit pe loc. La ora redactării rândurilor de faţă judiciariştii Biroului de Investigaţii Criminala Piteşti plecaseră spre faţa locului.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările