Un gigolo de Piteşti a reuşit să lase fără bani şi bijuterii mai multe femei. Se împrietenea cu victimele şi le convingea să-l invite acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un piteştean a fost reţinut joi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti pentru săvârşirea infracţiunii de furt după ce a profitat de încrederea unor femei.

Piteşteanul miza pe şarmul personal şi pe naivitatea doamnelor pe care le aborda după ce în prealabil le evalua situaţia materială.

Le câştiga încrederea şi le convingea apoi pe victime să-l invite acasă, de unde dispărea cu ce găsea mai de preţ la îndemână. 

“Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au reţinut un barbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt. Din cercetări s-a stabilitabilit ca în perioada februarie-noiembrie a.c, un bărbat de 34 de ani, din Piteşti, ar fi sustras bani şi bijuterii, prin nesocotirea încrederii victimelor”, precizează IPJ Argeş.

Cercetarile continuă pentru stabilirea intregii activităţi infractionale. Oamenii legii cred că este vorba de un număr mare de cazuri. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite